Хуманитарен Концерт на Македонски Евергрини

5

Превземено од: фб.

Кога: 30.07.2016 во 21:00ч

Каде: Бар Чаршија-Битола

 

Двегодишниот Јован Илиевски од Битола има глауком на двете очи, висок притисок кој често варира, поради што мора да оди на чести контрoли во Бугарија, а можна е и дополнителна операција.

Телефонски броеви за донации:

за корисници на Телеком 070/143-193
за корисници на ВИП 143-474

Трансакциска сметка за донации 200002854481848 – Стопанска банка АД Скопје.

Да му помогнеме на двегодишниот Јован да има среќно и безгрижно детство.

*******************************************************************

Дојдете заедно да се потсетиме на најубавите македонски евергрини, и со нивните звуци повторно да ја оживееме Старата Битолска Чаршија како некогаш…

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: