Хуманитарен Концерт на ДМБУЦ “Илија Николовски – Луј”

2

Превземено од https://www.facebook.com/events/1683565248586159/

“Клубот на Млади на општинска организација на Црвен Крст Центар во соработка со ДМБУЦ “Илија Николовски – Луј” ,

Ве покануваат,

на хуманитарен концерт каде што учениците од средното музичко училиште ке настапуваат и со својот талент ке Ви покажат дека музиката нема граници.
Собраните финансиски средства се наменети за помош на Данијал Алија, дваесетгодишно младо момче кое боледува од Јунигов сарком, тип на коскен тумор, кој мора итно да се третира во Турција.

Датум: 30.10.15
Време: 18:00 часот
Место: ДХО „Даре Џамбаз“
Влез: 100 денари

Драги хумани пријатели,

Не го пропуштајте овој хуманитарен концерт!

Ве очекуваме.

Со почит,

Клуб на Млади на ООЦК Центар ,
ДМБУЦ “Илија Николовски – Луј”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: