Хуманитарен базар

3

Превземено од фб.

Во организација на Lions club Skopje MACEDONIA New Century i Leo Club Lumos, на 28.06.2015 од 12:00 до 14:00 часот во градски парк, кај школка, ќе се одржи хуманитарен базар.

Донациите се за самохрана мајка од Скопје.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: