Хуманитарен базар за денот на љубовта за Ели

2

Кога? – 14.02.2016, од 17 до 20 часот

Каде? – Кафе Ли, Скопје

ФБ настан

“Децата ни се најголемото богатство и тие умеат да даруваат најмногу љубов!
Со цел да и дариме љубов и поддршка на ЕЛИ за нејзиното лекување во Америка, ќе правиме хуманитарен базар и ќе ги продаваме нашите изработки за да собереме средства и да и помогнеме на ЕЛИ.
Да и кажеме дека не е сама и дека сите сме со неа!
Настанот ќе се случува во Кафе ЛИ (на Млечен) во недела на 14ти февруари.
Ќе подаруваме љубов за денот на љубовта.
Сите што можете и сакате сте поканети, да помогнеме заедно!
Сите уметници што можат исто така да ни се приклучат со свои изработки се добредојдени!
ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ДА СПАСИМЕ МНОГУ ЖИВОТИ,А СЕГА СИТЕ ЗА ЕЛИ!
Недела 14ти февруари 2016 во Кафе Ли од 17 до 20 часот.
Ве очекуваме!”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: