Хуманитарен базар во Скопје

1

Кога? – 27.04.2016 год. во 12 часот

Каде? – СУГС Никола Карев Скопје

ФБ настан

“Во просториите на СУГС Никола Карев на ден 27.04.2016 во 12 часот ќе се одржи хуманитарен базар каде ќе се продаваат рачно изработени велигденски декорации направени од самите ученици, а средствата од продажбата ќе бидат наменети за семејства од социјално ранлива група.

Ве покануваме сите вие кои би сакале а и би можеле да присуствувате на тој хепенинф со тоа што секој од вас ќе донира било што, храна или некоја декорација која потоа истата ќе биде на продажба.

Можеме многу да направиме ако заедно допринесеме.”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: