Хуманитарен базар на ракотворци во Домот на АРМ

2

Превземено од ФБ настанот:  Хуманитарен базар на ракотворци во Домот на АРМ

KОГА : 7 и 8 март, 11:00 ам

КАДЕ: ДОМ НА АРМ, СКОПЈЕ

“По повод 8 март ќе се организира хуманитарен базар на ракотворци кој ќе се одржи во фоајето на Домот на АРМ во деновите 07 и 08 март.

Дел од собраните средства ќе бидат донирани за лекување на 15 годишната Христина Велиновиќ во Словенија.

Повелете на заедничко дружење и да помогнеме на тие што им е помошта најпотребна.”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: