Хуманитарен after work JAM SESSION за Марга Велеска во Пивница „Стар Град“

4
Превземено од Фб настанот https://www.facebook.com/events/1393670287599417/
КОГА: ПЕТОК, 10 јануари 2015, 12:00-20:00
КАДЕ : СТАР ГРАД ПИВНИЦА, СКОПЕ
“Во Пивница „Стар Град“ ќе бидат поставени и кутии каде што ќе можете да оставите донација.
Дневна журка во Пивница „Стар Град“ со почеток во 12:00 па се до 20:00
JAM SESSION со бендови во живо и бесплатна храна во текот на целиот ден!
За сите кои се расположени за пеење, играње и свирење на ралични инструменти (гитари, бас гитара, тапани, клавијатури), заедно ја правиме музиката во текот на целиот ден со почеток точно на пладне, па се до вечер.
БЕСПЛАТНА ХРАНА ЦЕЛ ДЕН :
-Салати
-Канапеи
-Даска Пивница (сирење на скара, пилешки крилца, пилешки прсти, колбаси, суџук, кебапи)
-Пица
https://www.youtube.com/watch?v=CzltPOE-jqE&feature=shareВо Пивница „Стар Град“ ќе бидат поставени и кутии каде што ќе можете да оставите донација.

Да бидеме хумани, да и помогнеме на Марга!!!”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: