ХРАНА, А НЕ ОРУЖЈЕ (А) // (Е) Food Not Bombs (A) / / (E)

1

Оброк со порака,
Не се откажуваме, борбата со храна против оружје продолжува!!!
Meal with a message – We don`t give up, Food not bombs will continue!!!
Оброк со порака,
Не се откажуваме, борбата со храна против оружје продолжува!!!
Meal with a message – We don`t give up, Food not bombs will continue!!!

КОГА: 25 април, сабота со почеток во 13:30ч
КАДЕ: Скопје, плоштад Македонија

Фб настан – ХРАНА, А НЕ ОРУЖЈЕ!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: