ГОЛЕМА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА по повод Светскиот ден на КРВОДАРИТЕЛСТВОТО

2

Превземено од ФБ НАСТАН: https://www.facebook.com/events/350115695181013/

 

“По повод светскиот ден на крводарителството 17 март ОО Црвен крст Битола организира крводарителска акција на ден 14.03.2015 сабота од 10:00-15:00 часот во фоајето на Народен театар Битола.Истиот ден ќе има и Свечената Академија на ОО Црвен крст Битола на која ќе им се доделува награди и благодарници на повеќекратните крводарители, а исто така ќе има и музички дел (14.03.2015 сабота од 19:30 часот, сала на Народен театар Битола)

ВЛЕЗ СЛОБОДЕН

Повелете
Ве очекуваме…”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: