Голема крводарителска акција по повод Светскиот Ден на Крводарителството-Битола

3

На ден 12.06.15(петок) ќе се одржи традиционална крводарителска акција по повод 14-ти Јуни Светскиот ден на крводарителството во Camarite Kamarite cо почеток во 11.00-16.00. Добредојдени се сите првократни и повеќекратни крводарители.

Превземено од: фб

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: