ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ЗА ЖАРЕ!!!!!

4

Teкстот е превземен од Фб настанот:

ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ЗА ЖАРЕ!!!!!

Koга: Недела, 15 Јуни, 22:00

Kaде :Лектира Кабаре (Партизанска бб, 7000 Битола)

Во недела сите во кабаре Лектира да покажеме дека сме хумани и да донираме за Жарко кој боледува од тумур на синусите , а оперативниот зафат чини 660.000 денари….. 
За хуманитарната забава ќе се погрижат групите:
3G….
ATA Against Them All…
SPANK…
PUMPERS…
GANG BAND…
Бидете хумани и Недела сите во кабаре Лектира !
На влезот ке има кутија за донација на пари кој колку сака можи да донира

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: