ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ЗА ПОДДРШКА НА ЛИЦАТА СО ЕПИЛЕПСИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

2

Кога: Среда, 20 август 2014, 19:00

Каде: Плажа Кадмо, Охрид

Информациите се превземени од ФБ Настанот

ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ЗА ПОДДРШКА

НА ЛИЦАТА СО  ЕПИЛЕПСИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

“КОНЦЕРТ ЗА ПОДДРШКА НА ЛИЦАТА СО ЕПИЛЕПСИЈА ВО МАКЕДОНИЈА НА КОЈ ЌЕ ГОСТУВААТ ПОЗНАТИ УМЕТНИЦИ ОД ЗЕМЈАВА.НАСКОРО КАРТИ ВО ПРЕДПРОДАЖБА ПО ЦЕНА ОД 100 ДЕНАРИ ВО ПОВЕЌЕ ГРАДОВИ…

Почитувани,влезниците за концертот се пуштени во предпродажба по цена од 100 денари,информации на тел.
076593552 Прилеп
076795371 Охрид
Наскоро и во другите градови… “

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: