Голем Хуманитарен Концерт “Подај Рака за Евица”

2

Превземено од Помош за д-р Евица Бојаџиева

КОГА: 06.11.2014,

19:00

КАДЕ: ДОМ НА АРМ, СКОПЈЕ

Во Дом на АРМ-Скопје на 06.11.2014 год. во 19 часот, звучни имиња од македонската музичка естрада ќе ја подадат својата рака и ќе запејат за Евица, која боледува од Карцином и треба итно да замине на лекување.

Да присуствуваме.

1385457_1627782627449438_6232554322668766512_n

1461010_1626311267596574_3822616157744215313_n

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: