Голем хуманитарен концерт “Од срце за Ана”

1

Превземено од Фб настанот: ГоГолем хуманитарен концерт “Од срце за Ана”

Каде: Дом на АРМ

Кога: Вторник, 20 мај, 19: 00 Часот

 

Иницирани од потребата за собирање на финансиски средства за лекување на 19 годишната Ана Мишова од Кавадарци, на ден 20.05.2014 година (вторник) во Дом на АРМ со почеток во 19:00 часот ќе се оддржи голем хуманитарен концерт,

На концертот ќе учествуваат Влатко Илиевски, Ѓоко Таневски, Викторија Лоба, Ламбе Алабаковски, Наум Петревски, Милица Кузмановска, Андријана Јаневска, Александар Тарабунов, Нина Јанева, Благоја Груевски и многу други естрадни уметници.

Цена на влезницата е симболични 100 денари!

 

***

Ана Мишова од Ваташа, Кавадарци, боледува од Параплегија, комплетен прекин на нервите на рбетниот мозок , поради повреда на истиот. Таа има 19 години и поради својата болест не може самостојно да се движи.

Современата медицина денес и нуди втора шанса. Постои надеж дека со терапија со матични клетки во Кина Ана понатаму ќе може самостојно да се движи. Но лекувањето во  Wu Stem Medical Centar (центар за пресадување на матични клетки во Пекинг, Кина) чини 25000 евра, сума која Ана сама не може да ја обезбеди.

Да помогнеме!

Телефони за донација:

Vip – 077 143-177
One- 075 143-550

T-Mobile-070143121

Трансакциска сметка на Стопанска Банка

200002655700233

 • Девизна сметка
  BENEFICIARY:
  Name and surname: ANA MISHOVA
  Address: Pano Dzunov br,9 Vatasha/Kavadarci R.Makedonija
  IBAN: MK07200002726716261 EUR
  IBAN: MK07200002726727222 USD

  BENEFICIARY’S BANK:
  STOPANSKA BANKA AD-SKOPJE
  Ul,ilindenska bb Kavadarci Macedonia
  SWIFT CODE: STOB MK 2X

  Нашиот апел за помош: http://www.donacii.mk/baram-pomos/aktivni-apeli/apel-za-pomosh-na-ana-mishova/

лем хуманитарен концерт “никОд срце за Ана”Голем хуманитарен концерт “Од срце за Ана”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: