ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН ЕТНО КОНЦЕРТ

1

КОГА: 12 МАЈ со почеток во 19 часот

КАДЕ: Дом на култура „Ацо Шопов“ Штип

Уште еден голем обид за конечно да се соберат потребните средства за лекувањето на нашиот млад сограѓанин Иван Стојанов, за конечно да се соберат потребните средства за неговото лекување  во Кина. Здрузението ,,Цивитас” досега организираше неколку настани и остана достојно на ветеното дека се додека не се соберат потребните средства не се откажува, на повиците да се вклучат сите заинтересирани институции, организации граѓани, односно сите они кои можат да дадат свој придонес на било каков начин, самоиницијативно се одзваа културно уметничкото друштво РИСТО ДОНЕВ УЧИТЕЛОТ и заеднички ќе организираат концерт во Домон на културата Ацо Шопов во Штип кој ке се одржи на 12.05. 2015 во 19:00 часот. програмата и кој се ке настапуваат ке бидат допрва прецизирани. Па еве сите заедно да му помогнеме на Иван да ја оствари својата желба и да застане на свои нозе.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: