„Гого бељот“ – за Горазд Николоски – Гого

2

Преземено од ТУКА

Кога:недела, 6 декември во 18:00 

Каде:Radost Kafic. – Fustani 8, Bitola

Битолчани знаат за Гого. Како член на нашиот клуб СКК Вертикал – Битола и како негови блиски пријатели, ние сакаме максимално да се ангажираме и да му помогнеме на нашиот голем борец, во оној дел во кој сме сите стручни – а тоа е љубовта и хуманоста.

Со таа цел, во Radost Kafic организираме турнир во бељот, „Гого бељот“. Учество на турнирот ќе чини 100 денари, а средствата ќе бидат наменети за него. Оние што не сакаат да играат, може да дојдат и само да донираат.

Кој сака да игра табла, нека си земе од дома. За сите учесници, Битолско пиво ќе чини 50 денари.
За Гого во Radost Kafic Недела 6 Декември, 18.00 – 00.00ч.

ONE: 075 143 650
VIP: 077 143 193
T Mobile 070 143 191

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: