Завршен апел :Фотографирај се за Никола

3

Превземено од Фб настан : Фотографирај се за Никола

“Фото Кино Клуб Козјак се придружува кон акцијата за прибирање средства за малиот Никола Вулетиќ. Ве покануваме во сабота на 15 Март 2014 во нашето импровизирано фото студио на градскиот плоштад Куманово, да се фотографирате со нашата локална легенда Батко Ѓорѓија и да донирате средства за лекување на нашиот млад сограѓанин. Акцијата започнува во 12 часот и трае до 20 часот. Сите направени фотографии веднаш ќе бидат поставени на профилот на ФКК Козјак. Бидете дел од традицијата и бидете хумани, да покажеме дека умееме заедно и да се шегуваме но и да помагаме.
Во склоп на хуманитарната акција на Фото Кино Клуб Козјак е и аукција на клубски фотографии која ќе се одржи следната сабота.

АКТИВЕН ДОНАЦИСКИ БРОЈ НА Т-МОБИЛЕ 070-143-115
АКТИВЕН ДОНАЦИСКИ БРОЈ НА ВИП 077-143-133

Жиро сметката на која ќе може да ги уплатите средствата:
300097024332971
Комерцијална банка АД Скопје
на име Никола Вулетиќ
Полномошник: Горан Вулетиќ
Адреса на живеалиште: ул. Тричковиќ бр. 19/9 1300 Куманово
Мобилен телефон 070-424-023

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: