Доза Хуманост@Децата Од Нашата Улица

4

Превземено од: фб.

Ве покануваме на нашата прва,хуманитарна свирка во Децата од нашата улица во сабота,23 jануари oд 8 часот.
Средствата кои ќе се соберат со неа се наменети за да ја вратиме светлината во домот на едно скопско семејство.

Ве очекуваме!

Ангела и Бојан

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: