Завршен апел :Да им обезбедиме летување на децата од СОС ДЕТСКО СЕЛО

3

Драги пријатели,

нашите дечиња или дечињата на нашите пријатели ќе отидат и оваа година на море, езеро, на планина…

Дечињата од СОС детското село нема кој да ги однесе.

Ние сме нивната единствена шанса и тие да имаат незаборавни спомени од летувањето.

Ајде, да им обезбедиме на децата од СОС ДЕТСКО СЕЛО летување.

 

img001 img005 img006

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: