Да донираме за Дневниот Центар за деца со Церебрална Парализа

1

 

Почитувани

на 16 мај 2015 година, во сабота, во Градскиот Парк позади Луна Паркот во Скопје ќе се одржи вториот по ред Фестивал на Цвеќето.

На фестивалот ке присуствуваат и децата со Цербрална Паразиза со своте родители, и ќе продаваа свои изработки.

Собраните средства од продажбата и донациите кои ќе може да ги дадете на лице место, ке бидат наменети за Дневниот Центар за  деца и млади со Церебрална Парализа во Капиштец, Скопје.

Да бидеме Хумани, и да покажеме дека сме Луѓе.

Да им помогнеме на децата со Церебрална Парализа.

11251458_751362514961331_1671794096_n

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: