“Да донираме”-хуманитарна собирна акција за помош на самохрана мајка

3

Превземено од Фб настанот  “Да донираме

КОГА: Сабота, 18 јули 2015 година

KAДЕ: Скопје, Градски парк, кај лулашките, спроти кацелариите на “Град Скојпе ”

ОРГАНИЗАТОРИ : ЗДРАВА ХРАНА, ЗДРАВИ ДЕЦА

 

“Во сабота да се собереме и да покажеме разбирање преку донации за една самохрана мајка. Сите вие кои можете и сакате да помогнете, дојдете до 19 часот во Градски парк кај лулашките (карши општина Град Скопје)
Потребна е храна, хигинески потребштини и гардероба за дете од 14 години. Од храна може свежо овошје и зеленчук, конзервирана храна и секаков вид на продукти кои можат да стојат подолго. Од гардероба, не носете се што вам ви е вишок туку гледајте да се тоа понови алиште бидејќи момчето е големо, во пубертет и како и сите тинејџери сака да се вклопи и барем малку да изгледа дотерано. Носи патики и кондури број 44-45 и е високо 172 см.
Ви благодарам од името на админите на оваа група
Elena Petkovska Irina Nakov Весна Ѓурковска Каеска

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: