Биди хуман, разбуди насмевка

2

Превземено од:фб.

Кога: 04.05.2016, од 12 до 17 часот
Каде: Економски Факултет – Скопје

Почитувани,
Ние сме група студенти при Економски Факултет во Скопје. Со големо задоволство Ве имформираме дека по предметот Односи со јавноста организираме хуманитарна акција за децата од Здружение “Mир”. Да им помогнеме на оние на кои им е најпотребно со донации на чиста и здрава облека, книги и играчки.
Акцијата е поддржана од Економски Факултет, YES Alumni, Младински инфо клуб, и WURTH Скопје
Ве покануваме на 04.05.2016(среда) во аулата на Економски Фкултет во периодот од 12:00 до 17:00 часот. Придружете ни се во хуманитарната акција „Биди хуман, разбуди насмевка“
Доколку имате било какви прашања во врска со хуманитарната акција може да ни испратите порака на фејсбук или на 070-480-966

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: