Завршена акција за пример – купувате и донирате

4

Gorica LeatherTrade на 05 октомври слави роденден 24 години од постоење.

24 години постоење, 24 години традиција, 24 години квалитет, 24-ти роденден и ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА со донација. Ајде да се приклучиме сите заедно и да донираме. Со секој купен пар чизми донираме за спас на малиот Кирил Пеев.

Заедно сме посилни.

Во периодот од 05.10. – 25.10.2015 година своето постоење ќе го обележат со акција на попуст на женски чизми. Покрај овој попуст Gorica LeatherTrade ќе спроведе хуманитарна акција.

За секој купен пар чизми се донираат по 500, денари.

Собраните средства ќе бидат наменети со хуманитарна цел.

Ќе бидат донирани за малиот Кирил Пеев.

rok

Тимот на Донации постојано ги следи сите акции кои имат хуманитарна цел.

Секоја чест за оваа акција и за општествената одговорност. Ако не сите кога многумина би го следеле овој пример – се би било поинаку.

Нека оваа акција биде пример.

ГОЛЕМО БРАВО И СЕКОЈА ЧЕСТ.

 

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: