5-та Крводарителна Моторџиска Акција ( 7 Роденден на GAMC)

1

Превземено од: фб.

Датум: 17.10.2015 Време: 10:00ч-14:00ч Место: Даре Џамбаз-Скопје

„So Golemo zadovolstvo Vi ja najavuvam 5 (pettata) Motordziska Krvodaritelna Akcija , organizirana od Moto klubot GUARDIAN ANGELS MC – MACEDONIA!
I ovaa akcija ke se oddrzi vo mesec Oktomvri ,koga ni e Rodenden na nasiot Klub GAMC ( 7-mi Rodenden na GAMC-MACEDONIA ), potocno ke se odrzi na 17 Oktomvri (sabota) vo prostoriite na dnevniot centar za daruvanje na krv – Dare Dzambaz. Za tocniot cas koga ke zapocne ,ke ve izvestime blagovremeno 🙂

p.s. Krvodaritelnata Akcija ke zapocne vo 10h nautro na 17 oktomvri ,ke trae do 14h.

Od 15h na 17 Oktomvri vo Roxy – rock coffee bar , ke ima pladnevna proslava po povod Krvodaritelnata Akcija i 7 (sedmi) Rodenden naGuardian Angels Macedonia MC.
Ve pokanuvame da proslavime zaedno 😉 “

L&R GUARDIAN ANGELS MC – MACEDONIA

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: