3 Роденден – Здружение за дислексија “Ајнштајн”

2

Кога? – 18.12.2016 (недела) во 21 часот

Каде? – Play caffe, Скопје

ФБ настан

Почитувани со искрена благодарност за вашето пријателство и добра волја Ве покануваме да бидете дел од нашата Хуманитарна роденденска забава на 18.12.2016 (недела) со почеток од 21:00h во Плеј Кафе (ул.Македонија).
Собраните средства ќе бидат донирани за операцијата на малиот Давид Георгиевски.
Да ја покажеме нашата хуманост .

Земи пијалок! Донирај! Забавувај се!

Ве очекуваме!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: