“1 МИЛИЈАРДА КРЕВА РЕВОЛУЦИЈА” во организација на ORANGE DAY MACEDONIA

2

Превземено од “1 МИЛИЈАРДА КРЕВА РЕВОЛУЦИЈА”

Симболичен танц во рамките на глобалното активистичко движење за запирање на насилството врз жените и девојчињата – V-Day
V-Day е движечка сила за промовирање кретивни настани за подигање на јавната свест, прибирање на средства и оживување на духот на организациите кои се борат против насилство. 

Придружете ни се, дојдете заедно да КРЕНЕМЕ РЕВОЛУЦИЈА, танцувајте со нас, и оставете лична порака зоште треба да му се стави крај на насилството врз жените и девојчињата.

-ORANGE DAY MACEDONIA

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: