Подарете Љубов- помогнете му на Јоце Блажевски

6

Превземено од Фб профилот на Цуки Блажевска

https://www.facebook.com/cuki.blazevska/media_set?set=a.10152774963904318.1073741840.645244317&type=1

Нарачките на накитот и брошевите можете да ги направите директно на линкот или во порака кај Цуки Блажевска

Рачно изработени беџови и брошеви Хуманитарно за Јоце

Голема благодарност на Благица Зафировска Баге за несебичната помош за тоа што ги подари нејзините пркрасни изработки со цел да се собере донација за Јоце, за неговото последно лекување во Русија и на тој начин допринесе! Прекрасни се сите, со многу љубов, внимание и трпение изработени… и еве доаѓаат празници па ќе имаат намена 🙂 Сите се по симболична цена од 150 ден.”
Апелот за помош на Јоце Блажевски може да го најдете на следниот линк:

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: