Завршен апел за помош на Михаил Митрески

11

Контакт со семејството: 071/230-939

Семејството дополнително треба да направи контрола во странска болница, бидејќи ваква операција не се спороведува во Македонија.

Дополнително по направените контроли и обраќање до Фондот за здравствено осигурување ќе поднесат барање и за донациски броеви.

Но сите тие контроли се до конечното лекување се трошоци кои во моменот паѓат на товар на семејството.

Можност за контакт со семејството и донирање преку трансакциска сметка.

Донации преку: www.gofundme.com

Да му помогнеме на Михаил.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: