Завршен апел За бебето Марко!!!

0
marko-300x225
Отворен е донациски број за помош на бебто Марко Шиндиловски
Т-мобиле  070143123 Малиот Марко Шиндиловски е шестмесечно бебенце од Скопје, родено со сериозно оштетување на срцето. Марко има поминато низ една успешна операција, но неговата состојба е се уште критична и потребна е итна операција во странство.Неговите родители не се во состојба да ги обезбедат срествата кои се потребни. Да му помогнеме на Марко да го преброди овој тежок период и да му дадеме шанска за нормален и среќен живот.

Може да му помогнеме и на сметка :
Marko Shindilovski
MATICEN BROJ: 1310009450001
ZIRO SMETKA: Ohridska Banka 530500012427112PayPal naplata na smetka:
vlatkomk@cox.net
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: