Втора Хуманитарна забава за Јована Ѓоргиев

6

ВО ПЕТОК, БИТОЛЧАНИ!!!

 

На Јована Ѓоргиев од Битола, која има само 1 година и 8 месеци и не може да оди и да зборува, дијагностицирана и е Paralysis cerebralis (церебрална парализа) и West Syndrome (редок епилептичен синдром). Нападите се резистентни на терапија и не можат да се лечат во Македонија. Затоа и е потребно итно лекување во Истанбул, Турција за кое родителите немаат доволно средства.

Секој кој сака да помогне за собирање на тие средства може да направи донација на следната жиро сметка:
Јована Ѓоргиев
Тутунска Банка
210 700000 6021 18
Донација за лекување

Телефон за контакт: 077 523 727 – Ана

Однапред Ви благодариме за Вашата помош

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: