Втора донаторска Чоколадна аукција

0

Фондацијата T-Мобиле за Македонија со задоволство ве кани на втората донаторска Чоколадна аукција, која ќе се случи на 5 декември во19:30hво фоајето на Македонската Опера и Балет, партнерски организизрана со HBO Позитиво.

Средствата од аукцијата се наменети за реновирање и опремување на простории за рахабилитација за деца во Заводот за рехабилитација во Скопје.

Цената на билетот е 500 денари.

Контакт : email – contact@slatkaaukcija.w.mk

http://www.slatkaaukcija.w.mk/

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: