Викенд на хуманитарни настани за помош на Ацо Конга

2

ВИКЕНДОТ ШТО СЛЕДУВА „ГОРИЛА ПРОДУКЦИЈА“ И „BACKSTAGE“ ЗАЕДНО СО СИТЕ НЕЈЗИНИ АРТИСТИ И СОРАБОТНИЦИ ПОДДРЖАНО И ОД НУ „ТЕАТАР КОМЕДИЈА“ ЌЕ ГО ПОСВЕТУВААТ НА НИВНИОТ ГОЛЕМ ПРИЈАТЕЛ, СОРАБОТНИК И КОЛЕГА – АЦО КОНГА.

ОВА Е И ВАШАТА МОЖНОСТ ДА ПОМОГНЕТЕ. ВЛЕЗНИЦАТА КОЈА И ОНАКА БИ ЈА ПЛАТИЛЕ, СЕГА ЌЕ БИДЕ ИСКОРИСТЕНА ДА МУ СЕ ПОМОГНЕ НА ЧОВЕКОТ КОЈ НАПРАВИЛ МНОГУ ВАШИ ВЕЧЕРИ ПОУБАВИ.

ЗА ОНИЕ КОИ САКААТ ДА ПОМОГНАТ ПОВЕЌЕ И СЕ ВО МОЖНОСТ ДА ГО НАПРАВАТ ТОА, ЖИРО СМЕТКАТА ЗА ПОМОЖ НА АЦО КОНГА Е ОТВОРЕНА ВО „ШПАРКАСЕ БАНКА“ НА ИМЕ:

АЦО БОГДАНОВСКИ

БРОЈ НА СМЕТКА: 250-0010009953-94

БРОЈ НА ЛИЧНА КАРТА : A0087494

УЛИЦА „ВЕРА ЈОЦИЌ“ БР.25 ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА – СКОПЈЕ,

ИЛИ МОЖНОСТА ДА ДОНИРАТЕ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ +389 75 143 777, САМО ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА ОНЕ.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: