“Театар на Хуманоста” во недела во МКЦ

1

 

 

 

 

На 12.02 (недела) со почеток од 20 часот во клуб и ресторан МКЦ ќе се одржи голем хуманитарен настан, насловен ТЕАТАР НА ХУМАНОСТА.

Овој настан е под организација на ООЦК Центар во рамките на ПХВ проектот (Промоција на Хумани Вредности), со цел да се обезбедат доволно парични средства за помош на брат и сестра, чии родители се починати.

————————–————————–————————–————————–———-

ПРОГРАМА НА НАСТАНОТ:

1. Театарска претстава ЧОРБАЏИ ТЕОДОС (модерна верзија)

2. Забава со настапот на бендот “PROBLEM SOLVED”

————————–————————–————————–————————–———-

Поради ограничениот број на билети, истите треба претходно да се резервираат на следните контакт телефони и мејлови:

➝ info@gptm.dd.mk | selkov.gorgi@gmail.com | frosinapanovska@yahoo.com

➝ 071205390 (Ѓорги) | 077718657 (Фросина)

➝ или со пополнување на интернет формуларот со клик на следната адреса: http://form.jotform.com/form/20345458122

ЦЕНА НА БИЛЕТ: 100 денари
ПОЧЕТОК НА НАСТАНОТ: 20 часот
МЕСТО: клуб и ресторан МКЦ

За оние кои нема да можат да присуствуваат, тимот на GPTM Production обезбеди емитување во живо на целокупниот настан на фејсбук страната или на веб порталот www.primetime.mk

————————–————————–————————–————————–———-

FACEBOOK СТРАНА НА НАСТАНОТ: https://www.facebook.com/teatarnahumanosta

FACEBOOK СТРАНА НА КЛУБ И РЕСТОРАН МКЦ:
https://www.facebook.com/MKCclub

FACEBOOK СТРАНА НА БЕНДОТ “PROBLEM SOLVED”: https://www.facebook.com/pages/Problem-Solved/180024865389077?ref=ts&sk=wall

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: