Stand Up Show за помош на детското оделение при ЈЗУ „Општа болница’’ во Струмица

1

Преку програмата „Црвен крст во акција – промоција на хумани вредности’’, на 16 јанури во Домот на АРМ, Црвениот крст  – Струмица организира едночасовно стенд ап шоу од хуманитарен карактер.

Шоуто започнува во 20 часот, а цената на влезниците ќе чини 50 денари.

Собраните парични средства  се наменети за набавка на нова постелнина за детското оделение при ЈЗУ „Општа болница’’, а за возврат членовите на оваа организација ветувваат добро шоу.

Превземено од http://www.strumicacity.com/2014/01/14/stend-ap-sou/

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: