Со “Менада” за Јоце

3
P
 • Ова е особено важен настан! Оваа недела во Менада ќе биде поинаква. Се собираме со благородна цел. Свириме, играме сликаме и танцуваме за оние кои тоа не го можат.

  |ПРОГРАМА|

  19.00 Проекција на филм
  21.00 Театарска претстава
  22.00 Jam Session
  00.00 VJ SET

  !!!
  Сите собрани средства ќе бидат донирани за престојот и лекувањето на Јоце Блажевски на Руската Клиника ” Neuro Vita”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

 1. Објавено од gsaagsa, на Одговори

  Bidete Humani!!!Verba vo Bog!

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: