Сите можеме да помогнеме!

1

Сите можеме да помогнеме!

 

Доколку сакате да се објави апел на нашата страна пишете ни на е-маилот mail@donacii.mk

 Доколку знаете за некој апел за помош или хуманитарна акција која не е објавена на страницата, пишете на е-маилот mail@donacii.mk и истата ќе биде објавена. Секој може да помогне на некаков начин. Помогнете како што можете. Еден начин за помош е преку проширување на апелите за помош преку социјалните мрежи. Така можете да се поврзете со нас преку: фејсбук фан страницата (www.facebook.com/donacii), твитер профилот (www.twitter.com/donacii) и преку RSS каналот на оваа страница (www.donacii.mk/feed/).

 

Ве очекуваме, да го направиме светот поубаво моесто за живеење за сите нас!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: