Завршен апел за помош за Сања Чавдарова

0

Сања Чавдарова , 24 годишна девојка од Струмица, боледува од церебрална парализа, „QUADRIPLEGIA SPASTICA – PARALISYS CEREBRALIS”.

Наскоро треба да замине на хируршка интервенција со матични клетки во Москва. Бидејки интервенцијата чини повеќе од тоа што семејството може да покрие, Сања апелира на наша помош.

Можеме да и помогнеме преку телефонските  броеви за донација

070-143-153- Т-мобиле

077-143-177- VIP

или на жиро сметка

Ziro smetka:
380-5-033113-001-43

ProCredit Banka AD – Strumica
na ime Mare Cavdarova


Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: