Преглед на крводарителни акции на Црвениот Крст за период од 05.03 до 10.03

1

Да дариме крв, да спасиме живот!

 

Крводарителни акции во организација на Црвениот Крст во кои можат сите граѓани да земат учество:
* 07.03.2013- Граѓанство Речица, од 9 до 15 часот во ООЦК Тетово
* 07.03.2013- Граѓанство Делчево, од 9.30 до 13.30, во ООЦК Делчево
*08.03.2013- Граѓанство Мак. Каменица, од 9.30 до 13.30 во Кино Салата

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: