Завршен апел за помош за опожарените семесјтва во Циглана, Скопје

1

На 8 декемвриа   годинава дваесетина куќи изгореа во голем пожар кој утрово околу 2 часот избувнал во скопската населба Циглана. Повеќе информации тука.

Да им помогнеме на овие луѓе да се вратат во нормалниот живот.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: