Завршен апел за Помош за Маја Илиевска

9

Маја Илиевска со место на живеење ул.Првомајска М.Каменица апелира за помош од Нас.

По 25 годишно лекување овде во Македонија единствен одговор што доби е ампутација на ногата.Поради над 15 неуспешни операции во нашата држава и влошување на состојбата,за да се спречи ампутацијата на ногата мора итно да се изврши операција во Италија-Роцано каде д-р Александар Кириенко даде позитивен одговор.

Семејството на Маја апелира до сите хумани луѓе да помогнат заедно да ја собериме оваа сума која изнесува 50.000евра.Затоа ве замолуваме доколку сте во можност донирајте на било каков начин,на ж-р сметки ,или пак со присуство на некоја хуманитарна забава што ке ги организира Хуманитарното здружение ,,Есма и Стево Теодосиевски”од М.Каменица.

Да и помогнема на МАЈА во најкраток можен рок да го оствари својот единствен и долгогодишен сон.

Број за донации: 077/143-610 VIP

                                    075/143-750 ONE

Трансакциска сметка-300057077992403 Комерцијална Банка

Бидете хумани !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

3 коментари

 1. Објавено од Ана, на Одговори

  Броевите 077/143-610 VIP и 075/143-750 ONE се непостоечки!?

 2. Објавено од Александар, на Одговори

  Броевите се постоечки, само треба да се донира од соодветниот мобилен оператор (077 од ВИП, 075 од ОНЕ).

 3. Објавено од gsagsagsagsagsa, на Одговори

  Donirajte!!! Апел за Помош за Маја Илиевска
  јан 19th, 2013 @ 01:18 am › nade
  ↓ Skip to comments

  Маја Илиевска со место на живеење ул.Првомајска М.Каменица апелира за помош од Нас.
  По 25 годишно лекување овде во Македонија единствен одговор што доби е ампутација на ногата.Поради над 15 неуспешни операции во нашата држава и влошување на состојбата,за да се спречи ампутацијата на ногата мора итно да се изврши операција во Италија-Роцано каде д-р Александар Кириенко даде позитивен одговор.
  Семејството на Маја апелира до сите хумани луѓе да помогнат заедно да ја собериме оваа сума која изнесува 50.000евра.Затоа ве замолуваме доколку сте во можност донирајте на било каков начин,на ж-р сметки ,или пак со присуство на некоја хуманитарна забава што ке ги организира Хуманитарното здружение ,,Есма и Стево Теодосиевски”од М.Каменица.
  Да и помогнема на МАЈА во најкраток можен рок да го оствари својот единствен и долгогодишен сон.
  Број за донации: 077/143-610 VIP
                                      075/143-750 ONE
  Трансакциска сметка-300057077992403 Комерцијална Банка
  Бидете хумани !Categories: Апели за помош

  *
   
  *
   
  *

  *

  *
   
  *

  *

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: