Завршен апел за помош на Дарко Анески

0
Дарко Анески има 28 години.
Како последицана сообраќајна несреќа, левата рака му е неподвижна.
Ова може да се среди сооперативен зафат кој е закажан во Клиниката во Белград, кој чини околу 3.000евра.

Бидете хумани и донирајте на следниот донациски број :
T Mobile : 070/ 143 – 105
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: