Завршен апел за помош на Ангела Дамјановска

0
Ангела Дамјановска има седум месеци и е родена со срцева мана потребна е хируршка интервенција во софија, Бугарија и би
чинела 10.000 евра.
Семејството не е во можност да ги обезбеди тие средства и затоа апелира до сите хумани луѓе.
Донирајте за малата Ангела

Телефонски број за донации :
T Mobile :  070/ 143 – 111
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: