Завршен апел за помош за Анастасија Шикановска

1

19158_1276361704171_1083821577_30745961_5491592_n

“Ние семејството Шикановски од село Цапари Битолско имаме девет месечна ќерка која што има срцева мана (Атриовентрикуларен септален дефект ) и е потребно под хитно да се изврши операција во Софија, Бугарија која изнесува 11, 800 ЕВРА. Нашата ќерка АНАСТАСИЈА ШИКАНОВСКА се лекуваше во клиниката за детски болести во Скопје, за што ви ја приложуваме отпусната листа и прилогот од стручниот тим кој ја лекуваше.
Ние како родители не сме вработени и не сме во можност да ги обезбедиме овие средства, па затоа ве молиме во рамките на вашите можности да ни помогнете со одредена донација која што ке придонесе за што побрзо да се изврши операцијата на нашата ќерка и да почне да напредува како нејзините врсници

БРОЕВИ ЗА ДОНАЦИЈА:

070143121-T-mobile

077143706 -VIP

075143222- ONE

ZIRO SMETKA / WIRE TRANSFER INFO:

UNIBANKA # 240 157 016 097 273

IBAN # MK07240157016097273

SWIFT # UIBMMK22

Unibanka
Bulevar 1vi Maj br 53
Bitola, Macedonia

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: