Завршен апел : ПОМОГНЕТЕ: Исчезна 74-годишниот Михаил Волчевски

1

На 30.04.2015 година исчезна 74-годишниот Михаил Волчевски. Висок е 175см, тежнок 75-80кг. Облечен е во фармерки, светла кожула и црни чевли.

Ве молиме за помош! Дококу некој го забележи да се јави веднаш на 071 386 011-Кристијан.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: