Завршен апел: ПОМОГНЕТЕ: Исчезна 72-годишниот Трајко Арсовски од населбата Тафталиџе

3

trajkoooo 72-годишниот Трајко Арсовски од населбата Тафталиџе, е исчезнат.

Неговото семејство е во страв и моли за помош. Последен пат е виден во близина на последната автобуска станица на 24-ка.

Кога излегол од својот дом, дедо Трајко бил облечен во тегет тренерки и маслинесто зелена јакна. На главата носи плетена црвено-бела капа.

Ве молиме, ако некој има било какви информации и го видел овој човек денес, да пријави на телефонскиот број 078-596-404.

Превземено од: kurir.mk

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: