ПЛАНИРАНИ АКЦИИ ЗА ДАРУВАЊЕ НА КРВ ЗА ПЕРИОДОТ 16.11.- 20.11.2015 г.

1

Завршен настан

Превземено од: Клуб 25 – Битола

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: