Завршен апел – ПЕЕМЕ МАКЕДОНСКИ ЗА ТАЊА!- хуманитарен настан за Тања Крајновиќ

2

Превземено од фб настанот ПЕЕМЕ МАКЕДОНСКИ ЗА ТАЊА!

КАДЕ:

Децата од нашата улица

Аминта Трети 29, 1000 Skopje

 

KOГА: Сабота, 24 октомври 2015, 21:00 часот

“Во сабота, во Децата… пееме македонски со Џокси, овој пат во вистинска смисла на зборот… Обезбедивме микрофон за најхрабрите, па бујрум, предизвикајте го Џокси 🙂

Таму каде што постои љубов, постои и живот!

Во името на животот и хуманоста оваа вечер и ја посветуваме на наша драга пријателка Тања Крајновиќ која боледува од рак на коски и на која за продолжувањето на животот и се потребни лекарства кои за жал, чинат пари…

Ќе Ви бидеме благодарни ако оваа вечер заеднички учествуваме во една хумана мисија!

резервации: 078/ 303 490”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: