Пакетче љубов за среќна нова година!

2

https://www.facebook.com/events/559037000854398/

Подготвени за весела предновогодишна дружба? Завиткавме големо пакетче ЉУБОВ, и нестрпливи сме заедно со вас да го отпакуваме, оваа сабота (28.12) од 13 до 15 часот во ГТЦ. Да си посакаме среќна нова година со прегратки, насмевки и подароци со најубави желби и да ја испратиме старата со многу слатки и голема пињата со бонбони за најмалите. Со нас ќе бидат и нашите пријатели од Лице в Лице, со најновиот број на магазинот и новогодишни честитки кои можете да ги купите и испратите радост некому.

Подарете љубов и добијте љубов на дар! Ве очекув

Подготвени за весела предновогодишна дружба? Завиткавме големо пакетче ЉУБОВ, и нестрпливи сме заедно со вас да го отпакуваме, оваа сабота (28.12) од 13 до 15 часот во ГТЦ. Да си посакаме среќна нова година со прегратки, насмевки и подароци со најубави желби и да ја испратиме старата со многу слатки и голема пињата со бонбони за најмалите. Со нас ќе бидат и нашите пријатели од Лице в Лице, со најновиот број на магазинот и новогодишни честитки кои можете да ги купите и испратите радост некому.

Подарете љубов и добијте љубов на дар! Ве очекуваме!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: