Отворени донациски броеви за кампањата БИДИ И ТИ ДЕЛ ОД ОВОЈ ЕДНАКОВ СВЕТ

0

Здружението на дефектолози и стручни соработници „ПОДАЈ РАКА“ од 06.04.2010 отпочнува нова кампања под мотото „БИДИ И ТИ ДЕЛ ОД ОВОЈ ЕДНАКОВ СВЕТ“Тие што внесуваат среќа во животот на другите не може а да не ја почуствуваат и самите. Средствата од кампањата ќе бидат наменети за подобрување на условите на ПОУ „Д-р Златан Сремец“ (обнова на фасадата).

Покажете ја својата хуманост и донирајте на наведените броеви од мобилните оператори:
070 143 454 T-MOBILE
075 143 500 ONE
077 143 610 VIP

Жиро сметка:
210-064589200245
ТУТУНСКА БАНКА

24704_1365013161303_1110863229_1105398_3656899_n

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: