Новогодишно пакетче за секое дете од Тетово .

1
  • Today, 28 december 2013
  • 11:00am until 2:00pm

 • Fog 42°F
 • Имате алишта кои не ги носите или играчки со кои веќе не играт, слободно контактирајте не или донесете ги утре на нашиот штанд!
  Веќе е почната акцијата за собирање и се собираат средства со кои ќе им се купат на децата питачи новогодишни пакетчиња!
  Донирајте 10 денари,неколку души по 10 денари можеме да купиме едно пакетче плус!
  Сите деца заслужуваат новогодишно пакетче.Да мислиме и за тие за кои никој не мисли!
  Ве чекаме утре (сабота) од 11:00 до 14:00 часот, блиску до парфемеријата Шатци. Ќе биде поставен штанд за сите донации
  Целта на овој настан е да се соберат средства за подарување новогодишни пакетчиња на децата кои се присилени да питаат и кои се жртви на трговија со луѓе и економска експлоатација во Македонија.

  A keni rroba që nuk i veshni apo lodra me të cilat nuk lozni më, ju lutemi na kontaktoni ose sillni ato nesër në shtandin tonë!
  Tashmë ka filluar akcioni për të mbledhur fonde me të cilat do ju blejmë fëmijëve që lypin në rruge dhurata për Vitin e Ri

  Dhuroni 10 denarë, disa 10të denarë mund të blejmë një dhuratë më shumë
  Të gjithë fëmijët meritojnë dhurata për Vitin e Ri,të mendojmë për ata të cilët askush nuk mendon.
  Ju presim nesër ( e shtune) nga ora 11:00-14:00, në afërsi të parfumerisë Shatci.Që të dhuroni aq sa mundeni dhe atë që mundeni.

  https://www.facebook.com/events/1426273507607260/

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: